متن جوابیه زندانی سیاسی سهیل عربی به سخنگوی قوه قضاییه




روز گذشته ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ زندانی سیاسی، سهیل عربی، با فرستادن بیانیه ای از زندان تهران بزرگ قوه قضاییه جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد .


نگرانی مادر سهیل عربی از وضعیت فرزندش: می دانم بلایی سر سهیل آورده‌اند

سه شنبه دوازدهم فروردین ماه سال ۹۹ سهیل عربی، زندانی سیاسی محبوس در تیپ ۳ زندان تهران بزرگ با فرستادن بیانیه ای، قوه قضاییه جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.

سخنگوی قوه قضائیه، غلامحسین اسماعیلی پیش تر از داده شدن مرخصی به بیش از ۸۵ هزار زندانی خبر داده بود و گفته بود از میان مرخصی رفتگان، تنها افرادی که به دلیل جرائم خشن در زندان ها هستند، به مرخصی نرفته اند.
با این وجود بسیاری از زندانیان سیاسی و عقیدتی همچنان در زندان و در خطر مواجهه با ویروس کرونا هستند. در پایین متن و صدای سهیل عربی از زندان تهران بزرگ را میخوانیم .

ا که ماندند، سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی در مصاحبه با خبرنگاران مدعی شد به تمام زندانیان مرخصی داده شده مگر عده ای قاتل و سارق خطرناک، او با وقاحت تکرار می کند که افرادی که در زندان مانده اند یا قاتل هستند یا سارقان خطرناک؛ اما واقعیت دقیقا خلاف ادعای اسماعیلی است، مرخصی ویژه نوروز امسال نیز شامل اختلاس گران و افراد متصل به حکومتی شد که با سواستفاده از سمت و پست خود اقدام به رانت خواری و اختلاس های نجومی کرده بودند، اتفاقا آنهایی که مانده اند عده ای کنشگر سیاسی و روزنامه نگار هستند که به دلیل دفاع از حقوق ستمدیدگان و بیان واقعیت ها و مبارزه با ظلم، فساد و بی عدالتی در زندان هستند.از آن ها که مانده اند، جعفر عظیم زاده، کارگری که به خاطر دفاع از حقوق زحمت کشان جامعه محکوم به تحمل حبس شده است و پدر دو فرزند می باشد را به شما معرفی میکنم. از آن ها که مانده اند، محمد حبیبی، معلمی که به دلیل فعالیت صنفی با هدف بهبود وضعیت زندگی معلمان سرزمین ما محکوم به تحمل حبس شده است را به شما معرفی می کنم. از آن ها که مانده اند گلرخ ایرایی، آرش صادقی و آتنا دائمی را که به دلیل دفاع از حقوق ستمدیدگان و آزادی خواهی حبس را تحمل کرده اند را به شما معرفی می کنم. از سخنگوی قوه قضاییه بخواهید پرونده های سهیل عربی، جعفر عظیم زاده، محمدرضا معمار زاده، محمد حبیبی، نرگس محمدی، آتنا دائمی، آرش صادقی، گلرخ ایرائی، محب بخشی زایی و صدها زندانی سیاسی دیگر را که به دلیل نوشتن چند مقاله و بیان اعتراض های مردم ستم دیده سرزمین خود حبس را تحمل کرده اند را در صدا و سیمای ملیشان به مردم نشان دهد، ببینیم کدامیک ازما قاتل یا سارق است. سخنگوی قوه قضاییه به دخترم توضیح دهد اتهام مضحک فعالیت تبلیغی علیه نظام یعنی چه؟ و به او بگوید چرا 8 سال محروم از حتی یک روز مرخصی در زندان بوده ام؟ به دخترم بگو که فقط به دلیل بیان حقایق و عدالتخواهی ما را از هم جدا کرده اید.


گفتنی است که زندانی سیاسی سهیل عربی در سال ۱۳۹۲ به اتهام توهین به مقدسات بازداشت و پس از دوماه بازجویی و انفرادی به اعدام محکوم شد.

وی در نهایت در دادگاه تجدید نظر به هفت سال و نیم زندان محکوم شد.

نظرات