زندانی ۱۸ مسیحی دیگر در جمهوری اسلامی در ادامه سرکوب اقلیت های مذهبی





دادگاه انقلاب ایران حکم زندان ۱۸ مسیحی را به جهت سرکوب مسیحیت در جمهوری اسلامی داده است.
بازداشت-مسیحیان-در-ایران به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری صدای مسیحیان (Vocir) فاکس نیوز اشاره کرد که اتهامات زده شده به این افراد شامل ترویج مسیحیت، فعالیتهای ضد نظام و ایجاد کلیساهای خانگی برای انجام فرایض دینی می باشند. وی افزود که حکم های داده شده به این افراد نزدیک ۲۴ سال است اما به دلیل نبودن شفافیت در سیستم قضاوت کشور مدت زمان این حکم به طور دقیق برای تک تک متهمان معلوم نیست.
صبا فرزان، مدیر اجرایی روابط سیاست خارجی ایران – آلمان در برلین گفت: «ظلم و ستم رهبران دیکتاتوری ایران هیچ محدودیتی ندارد».
تعدادی از مسیحیان زندانی که در سال ۲۰۱۳ دستگیر شدند، و مطابق با ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی و به اتهام تهدید رهبران روحانی ایران محکوم شدند.
مراد مختاری یکی از ایرانیان که به دلیل تغییر دینش به مسیحیت در سال ۲۰۰۶ از ایران فرار کرده است می گوید: » مقامات دینی ایران ترجیح می دهند افرادی مانند ما که مسیحی شده اند ایران را ترک کنند چون که نمی توانند آنها را کنترل کنند». وی افزود: «تصور کنید شخصی ادعا می کند که مسیحی هست ولی نام او از اسم های مسلمانان هست.»
حمایت از زندانیان مسیحی و سیاسی در ایران شنبه ۱۱ آپریل ۲۰۱۵ برابر با ۲۲ فروردین ۱۳۹۴ میدان سرگل استکهلم سوئد.
مسیحیان در ایران یک اقلیت کوچک از جمعیت ۷۸ میلیون نفری را تشکیل می دهند، و اغلب از طرف دولت مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. گروه دیده بانی سازمان ملل لیستی از کشورهایی که در آنها مسیحیان به دلیل اعتقاد و باورشان مورد آزار و اذیت قرار می گیرند را ارائه داده که ایران در رتبه ۷ ام قرار گرفت.
درهای باز(Open Doors) در وب سایت خودش نشان داد که همه فعالیتهای مسیحیان در ایران غیر قانونی در نظر گرفته شده است «مخصوصا وقتی با زبان فارسی به تبلیغ مسیحیت می پردازند یا کتاب دین مسیح را به فارسی منتشر
وی افزود:»در سال ۲۰۱۴ دست کم ۷۵ نفر از مسیحیت دستگیر شده اند و محکوم به زندان شده اند و تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفته اند»
حقوق بشر در ایران با چالش جدی روبرو شده است مخصوصا در سایه توافق هسته ای که در اوایل سال با آمریکا و دیگر کشورهای غربی صورت گرفته است و به ایران وعده داد شده است که تحریم هایش در برابر محدود کردن برنامه هسته ایش لغو خواهد شد.
مرکز قانون و عدالت آمریکا گفته اند که تا زمانی که ایران نشانه هایی روشن از بهبود برخوردش با مسیحیت و آزاد کردن زندانیان مسیحی آمریکایی (از جمله کشیش سعید عابدینی) نشان نداده باشد توافق نباید نهایی شود.
مارک کریت سناتور آمریکایی در بیانیه ای افزود: آزار و اذیت های منظم مسیحیان و بهائیان و مسلمانان سنی و مخالفین مسلمانان شیعه و سایر اقلیت های مذهبی توسط حکومت بجای بهتر شدن بدتر می شود.

نظرات